1. sraz Extrifit Clubu v roce 2022

Autor: Pavel Vacek

Přestože na nás každých 5 minut vyskakují informace o nových a nových variantách covidu, které nás jisto jistě nakazí a pošlou na krchov, nebo minimálně na ARO, zdá se, že zákazy nějakých hromadnějších akcí, kde se sleze víc než 10 lidí, jsou zatím v nedohlednu. Což je samozřejmě dobře, a tak si troufám po dvou letech udělat zase sraz Extrifit Clubu. Myslím, že je potřeba.

Ty poslední 2 roky se to díky posouvaným termínům soutěží pytlíkovalo, jak se dalo. Díky novým stanovám SKFČR zároveň odpadla hromada oddílů, která nechtěla platit členský poplatek a tak jsme oproti minulé praxi brali každého, kdo si napsal o členství v klubu. OK, to samozřejmě rušit nebudeme, ale přece jen bych rád, abychom se osobně poznali, abych na soutěžích mohl podpořit doplňky naše členy a nechodil kolem závodníků Extrifit Clubu, o kterých jsem se dozvěděl pouze z výsledkových listin, neb jsem je v životě neviděl.

Ale to samozřejmě není ten hlavní důvod setkání. Tím je fakt, že nám pomalu, ale jistě, startují přípravy na jarní sezónu a my bychom rádi přiložili ruku k dílu, abychom se opět vrátili do pozic předního oddílu, který na soutěže dodává špičkově připravené závodníky.

První sraz Extrifit Clubu v roce 2022 se bude konat 22. 1. 2022 od 12 hod ve „starém“ Extrifit Gymu na adrese Svitavská 1814/2, Hradec Králové

Vás ale bude zajímat, co se tam bude dít, že? Takže:

  • Vyhlásíme nový motivační program pro rok 2022
  • Odměníme 5 nejlepších závodníků Extrifit Clubu. Bohužel, z výše uvedených důvodů nejsem schopen rozeznat, kdo je člen Extrifit Clubu na soutěžích, kde se neuvádí ve výsledkových listinách oddílová příslušnost. Jako je např. ME, Diamond Cup apod… Takže se ty odměny budou týkat hlavně mistrovských soutěží. Anebo ještě na něco přijdu a vyhlásím to na svém instagramu.
  • Od ledna bychom chtěli opět zavést staré pořádky. Tzn, jak se dostat do Extrifit Clubu? Jednoduše. Musíš přijet a ukázat se v plavkách, nebo aspoň vhodném spodním prádle. My ti na místě řekneme, jestli se stáváš členem/členkou, nebo na sobě budeš muset ještě máknout.
  • Podíváme se na aktuální formy a stanovíme data začátků přípravy s ohledem na konkrétní soutěžní plány jednotlivce.
  • S tím souvisí první nácvik pózingu. Pozor! Tady jsem vám přichystal konzultace, za které se normálně platí těžké prachy. Vy je budete mít samozřejmě zadara. Ale nácvik pózingu pod vedením profíků určitě stojí za to. Děvčata si vezme do parády Kristýna Seidlová, physique kluky Elite profík Alex Polyakov, na kulturisty koukne Vojta Koritenský.
  • Individuální konzultace. Pokud vás něco trápí, napište si to na papír, ať nezapomenete. Pokud budete chtít poradit se stravou, mějte sepsané zkonzumované nutriční hodnoty za poslední týden. Denní součty den po dni. Stáhněte si aplikaci Kalorické tabulky, ta vám v tom pomůže. Ať se rovnou odpíchneme od nějakých konkrétních čísel a neztrácíme čas
  • Společný trénink. Budu rád, když se tentokrát nerozejdeme po svých, ale dáme trénink. Můžeme tak leccos doladit, ale to nechám na vás. Za trénink se ovšem platí běžný vstup do fitka, stejně tak jako vaše konzumace na baru.

Jak už bylo řečeno, 2 roky jsme se nesešli a je to škoda. Tyhle srazy jsou hodně motivační. Uvidíte, jak jsou na tom stejně staří borci z jiného kraje, kteří budou (možná) vašimi soupeři na soutěžích. Dozvíte se bez matlání medu kolem huby, co potřebujete zlepšit, na čem máte zamakat v následujících týdnech. Budeme k vám tvrdí, ale upřímní, protože věříme, že vás to posune k cíli. A ten máme všichni stejní. Abyste byli na soutěži co nejvýše.

P.S. Sledujte web Extrifit, náš facebook, náš instagram a pro sychr ještě můj @pavelvacek.extrifit  Kdyby byla nějaká změna, bude to tam.