4 důvody proč činkaři během cvičení řvou

Autor: Petr Třetina

1.. Někdy to v té posilce vypadá docela poklidně. Rušivých elementů poskrovnu a i přes zjevné úsilí cvičících byste možná slyšeli spadnout špendlík na zem. Všichni si jedou svoje a mají svá stanoviště, adekvátní vzdálenosti a relativní klid, prostě bez zbytečného rozruchu. Až do té doby, než místností prochází rajcovní majolenka. Zrovna vy máte teda to štěstí, že jste dokončili sérii a tak můžete zkusit zhypnotizovat vybrané partie a zkontaktovat se s krasotinkou vzájemným pohledem. Jiní ale to štěstí třeba zrovna nemají. Jsou uprostřed sérky, a i když v tom zápalu registrují jen obrysy kmitajících nohou, ke zhodnocení postavy to může stačit. Jak dát tedy líbivé divě najevo, kdo je tady to největší zvíře, respektive nastínit svou vysokou hladinu testosteronu? No během sérky nezbývá než dát echo. Souběžně s každou kontrakcí se teda pokouší vyprodukovat znělejší tón, než jaký měl Goťák a Pavarotti dohromady, což pravděpodobně uvede slečnu v domnění, že zde někdo rdousí divokýho psa.

To je teda první důvod řvaní v posilce. Upozornit na sebe opačné pohlaví. I přes malé bicepsy, úspěšnost docela možná, jak se to vezme.

2.. Další důvod je docela podobný tomu prvnímu. Kolem však neprochází rajcovní majolenka, ale borec. A jsme opět u způsobu jak dát najevo svou vysokou hladinu testosteronu, tentokrát se však jedná spíše o výhružný konkurenční boj, protože echa z první části posilovny předznamenávají brzký příchod majolenky. Je tudíž potřeba ukázat nově příchozímu, kdo si tady nejvíc zaslouží její pozornost. Srát na to jestli náhodou nepřišli spolu.

Další důvod ke řvaní je tedy upozornit na své alfasamctví kohokoliv kdo projde dřív, než majolenka. Pokud nemáte bicák okolo 50 cm, úspěšnost velice nepravděpodobná.

3.. Co se týká třetího důvodu, musím to vzít trochu od lesa. Takže doma svíčky, romantika a leckdo by doufal, že díky pozvolnému navozování afrodiziakální atmosféry se sklouzne do takových těch hrátek, kde tělo chlapa neopouští jen nadbytek testosteronu, ale taky přemýšlející část mozku, co běžně velí nechovat se jako zvíře. No, a pokud hrátky nakonec neproběhnou podle představ, může dojít k nekontrolovaným výbuchům v posilovně. Jak jinak si chcete vysvětlit, že borec řve s každým opakováním, byť má v rukou teprve tyč bez závaží? Ať už chtěl doma řvát jako tygr nebo ne, imitace paviána v posilce bude asi důsledek neukojené touhy.

Takže další důvod ke řvaní v posilce. Ulevit si průchodem vzteku. Bicáky nehrajou roli. Úspěšnost krátkodobá až pochybná.

4.. No a posledním důvod řvát souběžně s opakováním je hoden blázna. Asi tak hodinu se v gymu nezměnilo osazenstvo a týpek začíná z ničeho nic skučet. Kolem neprochází žádná kopretinka, ani borec, a kdyby chtěl dávat průchod vzteku, tak přece vrčí hned od začátku. Tudíž můžou být jeho pohnutky pro někoho záhadou. Navíc to zní spíš jako motokros v bahnitém kopci. Tím by těžko někoho ohromil.

Posledním důvodem ke řvaní je tedy asi jen obyčejná snaha překonat vysokou intenzitu. Většinou má řvoun přes 50 okolo bicepsu. Úspěšnost očividná.

Co říct na závěr? Možná by se hodilo zeptat, z jakého důvodu řvete v posilce vy. Vsadil bych se ale, že buď neřvete vůbec, nebo řeknete, že patříte do čtverky. Anebo myslíte, že těch důvodů existuje víc? Je to možný. Každopádně to podle mě ale vypadá, že to všechno souvisí s hladinou testosteronu. A ta se dá nejen úspěšně navýšit, ale taky správně využít. Jak doma, tak v posilce.

PS:  Jak to mají se řvaním ženy, nemám tušení. Takže info klidně do komentu pod článkem.