Březnový sraz Extrifit Clubu

Autor: Extrifit

Soutěže se nezadržitelně blíží a je třeba opět zkontrolovat formy. Tak, jak jsme se v rámci minulého srazu domluvili, nás čeká 10.3. v Extrifit Gymu HK další kontrolní sraz Extrifit Clubu. Apeluji především na všechny závodníky, kteří se chystají na jaro, aby se srazu zúčastnili.

V 10:00 hod se setká pánská část Extrifit Clubu k posouzení aktuálních forem závodníků. Budeme pózovat, budeme odstraňovat nedostatky a budeme na to mít dostatek prostoru. Zároveň si zkonzultujeme váš pokrok a individuálně naplánujeme další postup, pokud to bude potřeba. (Tzn., vemte s sebou makro čísla vašich jídelníčků, abychom vám mohli fundovaně poradit.) To vše pod dohledem profesionálního kulturisty Vojty Koritenského. Takže plavky s sebou. Srazu a nácviku pózování se samozřejmě mohou zúčastnit i borci, co se na jaro nechystají, samozřejmě.

Dámy mohou přijet o hodinu později, tzn. v 11:00 hod. Čeká je ta nejzásadnější část soutěžení v kategorii Bikiny Fitness a to nácvik své pódiové prezentace. Pózování, chůze, tipy na make up atd.. to všechno bude mít pod palcem Sabina Pleváková, profesionální závodnice, která přijede ze Slovenska pouze pro tento účel. Aby vám pomohla dosáhnout nejlepšího výsledky. Žádám tedy vás, holky, o maximální účast. Samozřejmě, plavky a střevíce jak pro Popelku s sebou. A platí stejně jako u kluků, že zúčastnit se nácviku pózingu mohou i členky Clubu, co se na soutěž nechystají. Ba naopak, měly by. Pózování u bikin je nesmírně důležitou součástí této disciplíny a skvělá prezentace se musí "zažrat" pod kůži.

Zároveň to bude definitivně poslední možnost před jarní sezónou, jak se stát členem, resp. členkou Extrifit Clubu. Po tomto termínu už nebude možnost zaslat formuláře atd.. Chcete-li soutěžit za jeden z nejlepších oddílů v ČR, nechat si poradit od profesionálů tohoto sportu, musíte přijet a ukázat svojí aktuální formu. V ČR není moc oddílů, kde by vám radili profíci.

Případné nejasnosti vám zodpovím na mailu vacek@extrifit.cz , nebo ve zprávě adresované fcb profilu Extrifit.cz

 

A pro jistotu to ještě zopakuju. Sraz Extrifit Clubu je 10. 3. 2018. Kluci od 10:00 hod, holky od 11:00 hod. Samozřejmě, přístupné jsou oba časy pro jakéhokoliv člena Extrifit Clubu a jeho doprovod.

 

Budu se těšit.