DĚKUJEME VÁM!!

Autor: Pavel Vacek

Když se nám skoro už před 2 lety poprvé zavřely fitka, myslel jsem, že je dočista po mně. Okamžitě mě přepadly chmurné vize, ve kterých jsem figuroval coby žadatel státní almužny v dlouhé řadě na Úřadu práce, žena se musela začít věnovat prostituci, abychom měli pod mostem co do úst a nebohá dítka se v mých představách zaškolovala v drobných krádežích a žebrání. Leč stačilo pár dní a bylo jasné, že apokalypsa se nekoná. První lockdown se odehrál na jaře a vy jste vzali ztečí dětská hřiště, prolejzačky, větve v parku, všelijaké harampádí na zápražích a kůlnách, na chvilku jsme vyměnili bodybuilding za workout a jelo se dál a naše doplňky vám v tom pomáhaly.

Když to zavřeli letos zkraje roku podruhé a na dýl, zůstal jsem už v bohorovném klidu. Vyzbrojeni první zkušeností jste své kůlny, sklepy, garáže, půdy a domácí pokoje s předstihem vybavili potřebným nářadím a se svými kámoši trénovali v místnostech 3*3 metry a pohoda. Fitka objevila do té doby netušené otvory ve zdech budov, instalovala kamerové systémy, za které by se nestyděl ani Pablo Escobar, nacházela kličky v zákonech a vynalézala originální hesla a možnosti vstupu a jelo se v ilegalitě dál a naše doplňky vám v tom opět pomáhaly. A vy všichni jste svými nákupy pomáhali nám.

A když se doba konečně začala vracet do normálu, jakkoliv pokřiveně se to dnes vykládá, nastal čas vracet. A my vraceli. Podpořili jsme všechny mistrovské soutěže v ČR, vybavili reprezentaci oblečením, aby mohla hrdě nosit naše i statní barvy. Představili jsme domácím fandům kulturistiky a fitness Elite profíky v Praze a pomohli přilákat špičkové borce z IFBB Pro, kteří si to v Praze rozdali o postup na Mr. Olympia. Udělali jsme desítky soutěží na našich sítích a poslali mnoho cen našim fanouškům. Konečně jsme se mohli setkat s našimi fandy na Extrifit training day a dnes, když se nám rok pomalu chýlí ke konci, můžeme hrdě prohlásit, že z těch covidových dob vycházíme silnější než kdykoliv předtím. A to všechno díky vám.

Děkujeme vám za vaše storíčka, kde nadšeně ukazujete naše produkty. Děkujeme vám za pochvalné komentáře na socsítích. Děkujeme za vaše plamenné hádky na facebooku, kde obhajujete naši kvalitu. Děkujeme vám, že nosíte naše oblečení a jste hrdí na naši značku. Děkujeme za vaše tréninkové výkony. Děkujeme za vaše pokroky, které sdílíte s naším označením. Děkujeme i za všechny ty vyšpulené, vymakané prdelky a hluboké dekolty, které odvrací pozornost od našich produktů, jenž třímáte v ruce. Děkujeme za každého fanouška členů Extrifit Teamu. Děkujeme vám všem, protože to je fitness, to je kulturistika a všechen ten fitnesslifestyle, který prožíváme společně s vámi a bráníme ho před nechápavými pohledy okolí.

Skutečně a upřímně vám děkujeme za přízeň, kterou nám prokazujete a slibujeme, že o ni budeme bojovat i nadále.

Krásné a štědré Vánoce a šťastný rok 2022 vám přeji za celý Extrifit.