Díky vám všem...

Autor: Extrifit

Chtěli jsme udělat fotogalerii z vánoční besídky.

Ale žádnou jsme neměli.

Chtěli jsme natočit pečení vánočky z Proteinu.

Ale nenatočili.

Chtěli jsme pořídit vtipné video z tréninku v červených čapkách.

Ale vykašlali jsme se na to.

 

Radši jsme psali články o fitness, točili videa z tréninků, pořádali hromadu seminářů, přidávali nové a nové produkty do nabídky, vyřizovali jsme objednávky a hádali se za vás s Poštou. Zkrátka, měli jsme hodně práce.

A to především díky vám, našim skvělým fanouškům a věrným zákazníkům. Díky vám byl rok 2017 pro Extrifit nadmíru úspěšný, báječný, zkrátka perfektní a bez chyb. Díky vaší přízni jsme uvedli mnoho nových produktů na trh a jen díky vám na vás čeká ještě mnoho v roce následujícím. Díky vám jsme mohli masivně podporovat ty nejlepší sportovce v našem oboru. Díky vám víme, že naše práce má smysl a díky vám můžeme psát další novoroční přání…

Mnohokrát vám děkujeme za vaši přízeň, za vaši věrnost, za vaše pochvaly, za vaše adresné připomínky, za vaše úspěchy, za vaše doporučení a za vaši hrdost na to, že jste našimi zákazníky. Hrdými uživateli produktů značky Extrifit.

Přejeme vám tedy v nadcházejících svátcích a v roce 2018 přesně to, po čem každý z vás touží. Přejeme vám jen to dobré, co život nabízí.

Šťastné a veselé Vánoce a skvělý rok 2018

Váš EXTRIFIT