Extrifit a EVLs již podesáté zase spolu!

Autor: Pavel Vacek

Po nedávných dvanáctých narozeninách Extrifitu tu v sobotu máme další oslavičku v podobě desátého ročníku nejprestižnější soutěže ve střední a východní Evropě, a to EVLS Prague! A nám je ctí, že jsme byli součástí tohoto svátku kulturistiky od samého jeho počátku. Ano, zní to až neuvěřitelně, ale Extrifit byl partnerem Evls od prvního ročníku a samozřejmě nebude chybět ani letos.

Pamatujeme ročníky, které si svým obsazením nijak nezadaly s Mr. Olympia, ale i ročníky se slabším lineupem. A nebudeme si nic nalhávat, právě ten letošní bude díky nešťastně posunutému termínu Mr. Olympia pravděpodobně jedním z nich. Nicméně nepamatujeme, že bychom někdy odcházeli zklamaní, nebo že bychom si neodnesli hromadu zážitků jak ze setkání s fanoušky kulturistiky a fitness, nebo z ukázky svalové hmoty světové úrovně a špičkových fitness závodnic. Jsem si jistý, že i letos uvidíme perfektně zorganizovanou soutěž, která díky početnému zástupu domácích borců jistě nabídne skvělou atmosféru a show. Nevím jak vy, ale ohromně se těším na to, kdo ze čtveřice Turek/Šádek/Beran/Červinka vzejde jako domácí jednička a jak si celá čtyřka povede v nahánění slovenského senzace jménem Michal Križánek. Stejně tak mě zajímá, jestli přetaví Tomáš Tabačiar svůj comeback v nominaci na Mr. Olympia, která je v jeho kategorii více než reálná. Ale nejsou to jen lehčí a těžší kulturisté, kteří mezi sebou svedou těsné a napínavé souboje. Stejně tak parádní podívanou slibuje souboj Kolínka, jenž má za sebou fenomenální sezonu v IFBB, Herčzíka, který na EVLs amateur předvedl doslova dechberoucí formu a trochu ve stínu závodícího objemně působícího Sebastiana Gunčíka. Myslím si, že kategorie classic physique s tímhle obsazením a poměrně našlapaným lineupem nabídne show, která nadchne i zarputilého vyznavače hardcore kulturistiky. Upřímně se na ni těším.

No a pak tu máme také kategorie physique, bikiny fitness a pořád ještě poměrně nové kategorie wellness fitness, která rapidním tempem nabírá na popularitě. O všech třech můžu říct cokoliv, jen ne to, že jsou slabě obsazené. Pro fandy vysoustružených ženských těl tohle bude prostě unikátní příležitost shlédnout špičkovou úroveň, která letos do ČR ještě nezavítala. Zkrátka a dobře, možná neuvidíme tu nejužší špičku těch nejtěžších kulturistů světa, ale rozhodně není na místě nějak podceňovat letošní ročník EVLs.

My se na vás budeme těšit klasicky na stánku, kde vás čekáme s ochutnávkami, soutěžemi (takže s prázdnou domů neodejdete), nějakým tím novým merchem a hlavně s tvářemi Extrifit teamu, vjma Moniky Špačkové, Luboše Chládka a Radka Lonce, kteří budou reprezentovat naši značku na Expu v Dubaji. Takže koukejte dorazit, abyste zase doplnili munici pro svůj Instagram společnými selfíčky, zážitky a skvělou podívanou. Udělejme si příjemnou sobotu ve společnosti stejně smýšlejících bláznů, když už blázní svět kolem nás. Těšíme se na vás!