Extrifit hlavním partnerem EVL's Prague showdown!

Autor: Extrifit

Soutěž EVL’s Prague už v současnosti netřeba představovat žádnému fanouškovi kulturistiky a Fitness. Soutěž pořádaná poprvé v roce 2012 si získala za svou krátkou historii renomé jedné z nejvýznamnějších světových soutěží, kde o zajímavé finanční prémie soutěží ti nejlepší kulturisté a bikiny fitnessky planety.

S potěšením můžeme prohlásit, že společnost Extrifit je partnerem této významné události od jejího zrodu až po poslední ročník. Nechyběli jsme na žádném ročníku a tak, jak rostla kvalita a věhlas soutěže, rostla i produkce a portfolio produktů naší značky. Spojení Extrifitu a Evl’s zajišťovalo návštěvníkům vždy nevšední zážitky ze setkání naší a světové sportovní špičky, stejně tak jako seznámení s nejnovějšími trendy v oblasti sportovní výživy.  A tak to bude i nadále, neboť kde je špičková kulturistika a fitness, tam nechybí ani špičková kvalita produktů značky Extrifit. Dlouholetá úspěšná spolupráce proto pro letošní ročník vyústila v logický krok.

Značka Extrifit se stává Hlavním partnerem EVL’s Prague Showdown 2017!

A jak už podtitul soutěže, Europe’s grandest power, bodybuilding and fitness festival, napovídá, EVL’s nabídne tohoto roku skutečný sportovní svátek. Nebude se jednat pouze o kulturistiku a fitness, ale na své si přijdou i milovníci silových disciplín, streeworkoutu, crossfitových disciplín, poledance a mnoho dalšího.  EVL’s tak zvedla už beztak vysokou laťku ještě výš a Extrifit se nenechá zahanbit. Fanoušci naší značky se mohou těšit na kompletní Extrifit Team, z nichž mnoho členů bude bojovat v některých z kategorií celého festivalu, nové produkty, čekejte tři výstavní expozice Extrifit, včetně nového většího stánku s našimi Extrifit Girls, špičkový seminář členů Extrifit Teamu v páteční večer a to v ceně vstupenky, to vše ve dnech konání EVL’s a s mnoha dalšími překvapeními pro naše fanoušky.

Samozřejmostí budou i soutěže o vstupenky pořádané na našich facebookových stránkách a na chystaném Extrifit Training Day v září.  Zkrátka, i tentokrát si to všichni pořádně užijeme a budeme rádi, když při tom budete s námi.