Jaký byl 21 Extrifit Training Day?

Autor: Pavel Vacek

Tak to máme za sebou. Co? No přeci další setkání s příznivci značky Extrifit pod názvem Extrifit Training Day, které se konalo už po jednadvacáté, tentokrát v Teplicích. No a co o něm říct?

Snad jen to, že jsme splnili, co jsme slíbili. Příjemně jsme si popovídali, přičemž musím pochválit teplické publikum za jejich otázky a za to, že se nestyděli je pokládat, čímž mi dost usnadnili práci moderátora. Překvapením pro všechny přítomné byl jistě vypravěčský talent Petra Petráše, který se opět stal miláčkem publika pro své nadmíru vtipné odpovědi. Ale své si samozřejmě řekli i ostatní členové Extrifit Teamu a mě vždycky udiví to, že i když jsem ten seminář absolvoval už dvacetkrát, pokaždé se dozvím něco nového.

Taky jsme slíbili soutěž. I to jsme splnili. Zablbli jsme si o vynikající Protein Caffe, kdy si ze sebe přítomní nenechali dlouze dělat legraci a po kilovkách protein caffe se zaprášilo už po pár pokusech dřepů s proteinem na hlavě. (Není to tak jednoduché, jak to vypadá a trochu podezřívám soutěžící, že to pilně pilovali předem)

Nabídli jsme ochutnávky téměř všech příchutí proteinu, proteinových tyčinek a přidali malý dárek na cestu domů, no a taky poctivě zacvičili ve Fitness wellnes Fontána. Pokud budete poblíž, určitě si tam skočte zacvičit. Tady musí následovat druhá pochvala, neboť drtivá většina návštěvníků semináře si také společně zatrénovala, což není tak obvyklé. A já se jim ani nedivím. Vždyť kolik příležitostí máte, abyste si zacvičili společně s profesionálními kulturisty, vynikajícími fitnesskami, nebo nejlepším trojbojařem na světě a nechali si od nich poradit? A to navíc ještě všichni pohromadě. Málo, samozřejmě… Vlastně jenom na Extrifit Training Day. Takže kdo nebyl, určitě prohloupil. A i když bych tu mohl psát ještě dlouho, z podobných setkání je lepší nechat mluvit fotografie. Takže si projeďte fotogalerii a těšte se na další setkání, třeba zrovna právě někde u vás…