Kdo vyhrál silvestrovskou soutěž?

Autor: Pavel Vacek

Silvestrovskou soutěž jsem vyhlásil podruhé. Tak trochu s mottem „Ať se mládí vydovádí“. A taky s myšlenkou, že silná značka, jako je Extrifit, nějakou tu srandu ze sebe sama v klidu ustojí. Faktem ale je, že i tentokrát jsem byl zbrocen potem v očekávání, co to zase na nás vybalíte za pecky. Naštěstí to zdaleka nebylo tak ostré jako vloni. Uff.

Zároveň se o mnoho více než vloni rozjely hlasovací a komentovací mašiny, protože pochybuju, že by měl někdo potřebu komentovat další variaci na 100x ohraný starý vtip, který se opakuje každou zimu od dob Ronnieho Colemana. Ale pravidla jsou daná, takže jdeme na vyhlášení výsledků. Než se k nim však dostanu, dovolím si ještě pochválit Vojtu Koritenského, který účinkoval na 26! fotkách z 35 zaslaných, přičemž prokázal klid hodný zenového mistra.

A ještě jedna věc. Soutěž se uzavírala ve 20:00 hod. Jenže na to jsem zapomněl, protože jsem se díval na nějaké legrační přežleblebty. Teprve poté, co na mě udeřila hrozba úmrtí z nudy ze silvestrovského programu, jsem si na vás, přátelé, vzpomněl. A jal se počítat v 21:00 hod. Sic proti původním pravidlům, ale s podmínkami pro všechny stejnými. Tak mi to snad odpustíte, pokud jste hlídali každičký Like.

Takže kdo vyhrál 1. místo za nejvíce lajků?

Byl to Kuba Krajča, který se trefil i do mého gusta, takže by mu cena určitě neunikla, ale pojistil to 490 liky. Aneb, Vojto a Slávo, nechte si poradit. (I když Seid byl na Olympii vlastně… ) A ty, Kubo, si nech poradit, co bys od nás chtěl poslat. Výběr je na tobě.

2. místo za nejvíce komentářů získal Michal Vaněk, kdy se mu povedlo nasbírat pod klasické cestáře 135 komentářů, přičemž další tam lítají doposud. Většinou obsahují smajlíky, tak si moc nepočtete. Původní záměr byla diskuse pod něčím kontroverznějším, ale zadání přiřklo kilovku High 80 nebo CFM 80 v příchutích: Bílý jogurt, jahoda/banán, karamel, ledová káva, kokosové mléko, ovocný jogurt, pistácie, lískový ořech, nugát a štrůdl Michalovi.

3-4. místo. Nebojte, nemusíte se dělit. Dáme ceny 2, protože se nemohu rozhodnout a taky postrádáme nějakou výherkyni. Takže kdo vyhrál můj výběr. Inu, mí pravidelní čtenáři jistě ví, že to bude příspěvek z okolí pánve. A taky že jo. Velkou oblibu si získal nový motivační nástroj pro dřepy od Jana Procházky. Nebudeme se ptát, jestli v tom hraje nějaká osobní zkušenost, ale pošleme mu rovnou 10x  Protein Caffé Latte 80, 10 x Break a 10x Rice&Mash

A to samé od nás získává Šárka Klárová, která se zřejmě někdy důvěrně potkala s Radkem Loncem a zanechalo to v ní hluboké zážitky. I jí patří 10x  Protein Caffé Latte 80, 10 x Break a 10x Rice&Mash

Všechny tučně zvýrazněné požádám o napsání adresy a tel. pro doručení do zpráv a všem ostatním děkuji za účast. Dle množství poslaných fotek jsme se všichni dobře bavili a o to jde především, no ne? Tak zase u dalších soutěží na našem facebooku.