Objemový a dietní jídelníček Sabiny Plevákové

Autor: Extrifit

Jídelníček je takové magické slovo. Každý se po nich pídí, každý chce znát názor hlavně na ten jejich. A proto jsme pro vás přichystali ukázkové jídelníčky členů Extrifit Teamu, nebo úspěšných členů Extrifit Clubu. Jídelníčky se odvíjí od toho, v jaké fázi se zrovna jednotliví sportovci nachází, případně jak byly zaznamenané například z minulých předsoutěžních příprav. Tyto jídelníčky budeme pravidelně zveřejňovat formou obrázku, takže si je klidně můžete stáhnout a používat dále.

Dnes tu máme jídelníček, dokonce dva jídelníčky, na které mnoho z vás čekalo. Je tu ukázka stravování profesionální Bikiny závodnice v tzv. mimosoutěžním období, kdy je váha Sabiny Plevákové zhruba o 5 kg vyšší, než je ta soutěžní. Sabina dlouhodobě prosazuje názor, že pro závodnici kategorie Bikiny fitness je krajně nevhodné přibírat velké množství kilogramů v tzv. offseason období. Proto se tento typ jídelníčku bezesporu hodí právě pro toto období končící soutěžní sezóny.

Dalším jídelníčkem je typické složení stravy v období přípravy na soutěž.  Jedná se o jídelníček zaměřený na redukci tuku a zachování co nejvíce živin pro růst svalové hmoty, která samozřejmě dělá tělo ženy pevnějším a tvarovanější.