Poslední soutěž roku 2017

Autor: Pavel Vacek

Po zprasení bramborovým salátem a ve všeobecné atmosféře nicnedělání se ani já do práce a kreativních nápadů příliš nehrnu. A tak byste mohli být kreativní zase na chvíli vy. Co takhle soutěž? Poslední v tomhle roce. Rozloučíme se stylově, no ne? A o co půjde tentokrát? Jestli se našich soutěží zúčastňujete pravidelně, jistě víte, že mají vždycky nějaké téma. Jednou to je letní nálada, podruhé Extrifit na výletě, pak v posilovně, jindy zase se členy Extrifit Teamu atdatd… A tak se zaměříme na Silvestra. Od té doby, co jsem tatík a nebrouzdám nocí, je pro mě oslava Silvestra zábavná zhruba stejně jako sbírání psích hovínek. Estrády v televizi jsou obvykle ještě trapnější než estrády v normální víkendy, koukat se na Nově na vypaseného socialistického cirkusáka, kterak se potí u toho, že pije colu, mě taky nijak nebere a chudák nebožtík Menšík, kterému nedají na ČT pokoj ani 200 let po smrti, už vás po stopadesáté taky přestane bavit. A tak jsem si vzpomněl na vás, Extrifiťáci. Protože s vámi je veskrze většinou prča.

Posílejte fotky do zpráv na fcb Extrifit.cz, pokud možno vtipné, zábavné a rozhodně nějak spojené s Extrifitem a třeba s nějakou textovou bublinou. Pokud nejste zběhlí ve fotoshopu (což je škoda, můžete si přidělávat bicepsy a tricepsy, nebo vyštajlovat zadek) nevadí. Napište komentář, popisek k fotce do zprávy. A pokud nechcete psát nic, taky nevadí, stačí nafotit něco vtipného, zábavného, nebo aspoň zajímavého. Vyploďte ze sebe prostě něco s tematikou Extrifit, co bude lepší, než očekávaný silvestrovský program. A teď musíte sami uznat, že laťka je níž než kalhoty instalatéra v německém pornofilmu.

Co vyhrává?

No lajky, samozřejmě. Poučen však z předchozích soutěží, nebudu tolerovat tisíce palců od Abdulů a Rameshů, které si dneska umí namrskat kde kdo. Takovou fotku vyřadím. To bude první místo. Druhé místo získá fotka, u které bude nejvíc komentářů. A třetí si rozhodnu sám. Mám rád černý humor, ještě radši nekorektní humor a vlastně všechen ostatní taky. Rád se podívám na zajímavou fotku, včetně těch, ze kterým vstávají feministkám chlupy v podpaží. Zasměju se kdejaký blbosti. Takže laťka se zase o moc nezvýšila. Aby to bylo aspoň trošku objektivní a nezáleželo pouze na mém pokřiveném vkusu, dám i na počet lajků, nebo počet komentářů pod fotkou. Pokud uvidím, že jsou reálné, že vás fotka v komentářích baví, nebo vás nějak zaujala, vezmu to v potaz.

A co se vyhrává?

Vyhrajou nejlepší tři borci/borkyně. Teď přijde to skutečně zajímavé. Vítěz si může vybrat cokoliv z našeho sortimentu! Pro druhého v pořadí máme přichystánu kilovku High 80 nebo CFM 80 v příchutích: Bílý jogurt, jahoda/banán, karamel, ledová káva, kokosové mléko, ovocný jogurt, pistácie, lískový ořech, nugát a štrůdl. Třetí získává 10x  Protein Caffé Latte 80, 10 x Break a 10x Rice&Mash

Kdy soutěž probíhá?

Začala právě teď a skončí 31.12. v 20:00 pak se tím budu probírat a vítěz bude znám asi 2.1. 2018.

Takže abych to shrnul, vy budete posílat fotky, Extrifit tuhle estrádu zacvaká a my se budeme náramně bavit. No není to paráda? Musím se mrknout, jestli na Kavčích Horách neshánějí dramaturga….

P.S. Vyhrazuji si právo některé fotky do soutěže nezařadit.