Setkání s fanoušky již tuto neděli!! Odhalujeme lákadla.

Autor: Pavel Vacek

Již tento týden, v neděli 24.6. od 14 hodin, se koná jubilejní 20. setkání s našimi fanoušky pod tradičním názvem Extrifit Training Day. Sejdeme se ve fitku, které naše produkty odebírá v podstatě od počátku a kde nám jsou věrní doposud. Přivítáme vás tedy v libereckém Fitmexxu a doufáme, že to budou skutečně skvělé kulatiny.

Kdo na vás čeká?

  • Vojta Koritenský. Jednoho z našich nejpopulárnějších profesionálních kulturistů netřeba dlouze představovat. Účastník nejprestižnější soutěže světa, Mr. Olympia, vítěz Dallas Pro, pravidelný finalista profi soutěží. Hlavní postava oblíbené série On The Top. Vždy dobře naladěn, vždy ve formě. V Liberci to nebude jiné a vy jen budete stěží chápat, proč se mu letos tolik nedaří. Vojta předvede objem a kvalitu svalové hmoty, která se jen tak nevidí.
  • To samé platí o aktuálně největší hvězdě nově vzniklé profi divize Elite Pro, Tomášovi Kašparovi. Obrovské a kvalitní svaly vždy stojí za shlédnutí. Sebelepší fotografie nedokáže přenést dojem z toho, když máte pár centimetrů před očima tvrdých, vyrýsovaných 120 kilo svalové hmoty. Tomáš uštědří nefalšovaný zážitek každému fanouškovi do hardcore kulturistiky.
  • Za každých okolností krásná a usměvavá Sabina Pleváková. Nejúspěšnější slovenská závodnice v kategorii Bikini Fitness jezdí do Liberce často a ráda. Ani tentokrát tomu nebude jinak a vy si můžete popovídat a něco se dozvědět od této sympatické královny pódií, která vás oslní svým šarmem.
  • Slavoj Bednář, po Sabině, Vojtovi a Tomášovi další borec, který to dotáhl ke statusu profesionála. Tentokrát ve federaci NABBA, ale to Slávovi nestačí. V plánu je atak na profi kartu IFBB Pro. Kdy a kde to bude, na to se ho můžete zeptat v neděli.
  • Petr Petráš, miláček publika a jeden z mála lidí na světě, který dokázal zvednout ve třech disciplínách přes 1100 kg. Svou bezprostředností si získal publikum na jakémkoliv předchozím Extrifit Training Day, aby je vzápětí ohromil svou ukázkou tréninku. V neděli pojede Mrtvý Tah a já vím naprosto jistě, že tolik tam ještě nikdo nezvedal a asi už zvedat nebude. A taky vím, že v Liberci je dost borců, kteří by potřebovali vidět precizní provedení MT jako sůl.
  • To ostatně platí i o benchpressu, který si dá Vlastimil Kužel. Několikanásobný držitel světových rekordů v benči si ho prý dá jen „lehce“. Což znamená číslovku začínající dvojkou a spoustu ušetřené energie na to, aby předal několik skvělých rad dalších benčpresserům, pro které by měla být návštěva světového rekordmana prioritou číslo jedna.
  • Mladou krev bude zastupovat nedávno 26ti letý Pavel Koukal, který právě začal přípravu na podzimní sezónu. Inteligentní chlapík, o kterém málokdo ví, že má titul inženýra, může svým vrstevníkům nabídnout postřehy a zkušenosti z právě dokončeného objemového období a zároveň překvapit tím, jak kvalitní formu a estetickou postavu lze mít po dokončené objemovce.
  • Kristýna Seidlová, vám bude za naše Extrifit Girls rozdávat dárečky, ale vzhledem k její popularitě na sociálních sítích vám jistě zodpoví i otázky na její osobu. A věřím, že jich nebude málo.

Co na vás čeká:

Jak jsem psal, je to jubilejní setkání a každé kulatiny se musí řádně oslavit. Takže pokud přijdete, určitě nebudete litovat. Může se vám to totiž náramně vyplatit.

  • V první řadě vás čekají ochutnávky našich produktů. Kdo ještě neměl naše úžasná kafíčka, nebo váhá s jejich koupí, po jejich ochutnání už nebude. Zároveň vám nabídneme i ochutnávku příchutí proteinů a aminokyselin.
  • Každý příchozí od nás dostane malý dárek.
  • Každý účastník automaticky dostává voucher na slevu 200 Kč do liberecké pobočky kamenných obchodů Ronnie.cz při nákupu nad 1000 Kč. 

A to není zdaleka všechno! Ty hlavní pecky ještě přijdou.

  • Než se borci odfotí, odselfíčkují a podobně, my si zasoutěžíme o skvělé a hodnotné ceny. Chcete si odnést velké balení proteinu? Pokud jste muž, začněte trénovat prsní svaly. A pokud žena, nechte si zregenerovat na neděli ramena.
  • Ale opravdová pecka přijde teď! Každý návštěvník dostane vstupenku. Ty budeme losovat a vylosujeme 5 lidí, kteří vyhrají vstupenku na největší a nejprestižnější profesionální soutěž v Evropě EVL’s Showdown Praque 2018! A to už je hodně slušná cena a pravděpodobnost výhry, co říkáte?

A víte, co je nejlepší? Že to je celé zdarma. Extrifit nepotřebuje vydělávat na vašem fandovství. Naopak, chce se vám odvděčit a poděkovat za vaši přízeň a umožnit mnoha fanouškům setkání s jejich idoly. Proto za seminář nezaplatíte ani korunu. Platíte pouze klasické vstupné do fitka, když půjdete cvičit společně po boku těch nejlepších, nebo dokonce pod jejich dohledem.

Do Liberce se jede snadno, zaparkujete ještě snadněji. Fitmexx sousedí v těsné blízkosti obchodního centra Forum ve středu města, kde můžete v klidu zaparkovat, neboť v neděli se neplatí nic. Mapku najdete na Události Extrifit Training Day na Facebooku.

Takže v neděli 24. 6. od 14 hodin se na vás budete těšit ve Fitmexxu, Soukenné náměstí 613, Liberec.