Sraz Extrifit Clubu a nábor nových členů

Autor: Pavel Vacek

Nový rok za námi, nová sezona před námi. A proto je tu první sraz Extrifit Clubu v roce 2019. Ten se uskuteční 2. 2. 2019 od 11 hodin v Extrifit Gymu v Hradci Králové

Co se bude dít?

Zhodnotíme si uplynulou sezonu, odměníme vybrané závodníky, (drobné dárky dostanou všichni zúčastnění), pak naplánujeme další srazy s ohledem na kalendář soutěží, tak, aby vyhovovaly závodníkům, a aby naše společné srazy byly k užitku. Což v první řadě znamená monitorování soutěžní formy, konzultace a ladění směrem k datu soutěže a  nácvik pózingu. Pózing a nácvik pódiové prezentace u kategorie Bikiny Fitness bude pod vedením Sabiny Plevákové a začneme s ním ihned toho 2. února. Proto si s sebou vemte plavky a lodičky. Než se tak ale stane, dáme si krátký seminář na téma předsoutěžní přípravy. 

Poté přijmeme nové členy Extrifit Clubu. Rozhodovat bude aktuální forma uchazeče/uchazečky. Ano, víme, že je po Vánocích a dlouho do závodů, takže nikdo neočekává vysekanou superformu. Spíš jde o zhodnocení předpokladů pro úspěšné účinkování v soutěžích. Zde je zapotřebí důrazně připomenout, že Extrifit Club nerovná se Extrifit Team. Extrifit Club je soutěžní oddíl. Extrifit Team je team elitních sponzorovaných závodníků typu Vojty Koritenského, Sabiny Plevákové atd..  Píšu to proto, že se mnozí hlásí v domnění, že hledáme někoho na sponzoring. Ne, my nabízíme poradenství zdarma od špičkových profesionálů, dílčí podporu pro ty nejlepší ze členů Clubu a účast v jednom z nejúspěšnějších sportovních oddílů v ČR. Další drobné výhody si řekneme na místě.

Důvod, proč se podíváme na aktuální formy je, abychom si stanovili začátky přípravy především u mladších, ještě nezkušených členů Extrifit Clubu. Někdo se hrne do diety příliš brzo, jiný si myslí, že „to je v pohodě“. Správný start je jedním z nejdůležitějších momentů přípravy závodníka. Tzn., vemte s sebou plavky, nebo aspoň nějaké solidní spodní prádlo. Platí samozřejmě i pro uchazeče o členství.

To by bylo asi vše. Doplňující otázky zasílejte na Vacek@extrifit.cz. Pokud je vše jasné, sejdeme se u Vojty 2.2.2019 ve 12:00 hod, mrkneme na prasoformy a půjdeme si zacvičit. :-) 

P.S. Požádám členy Extrifit Clubu o sdílení článku, kvůli rozšíření mezi případné zájemce o členství. Informace o srazu budu posílat i mailem v následujících dnech. Díky za pochopení a ochotu.