Sraz Extrifit Clubu v roce 2020. Kdy, kde a proč?

Autor: Pavel Vacek

Nebudeme chodit kolem horké kaše a půjdeme rovnou k věci. Loňský rok se nám zase tak moc nepovedl. Myslím tím Extrifit Club. Ne, že by nebyly výsledky. Pořád na jarních pódiích úřadoval Pepa Drda, Štěpánka Weissová pro náš klub získala titul Mistryně republiky v těsném závěsu za Kristýnou Seidlovou, která navíc přivezla bronz z ME. Což ji mimochodem vyneslo i místo v plnohodnotně sponzorovaném Extrifit Teamu. Na podzim jsme urvali několik vítězství na Diamond Cupu v Praze prostřednictvím Jindry Musila, Kristýny a mojí osoby, aby se sezóna zakončila plackou z MS… Nicméně, především jaro mohlo být lepší. Kladu si to za vinu. Srazů bylo málo.

Částečně tu byly objektivní důvody, neboť jsme dlouho čekali na otevření nového Extrifit Gymu, přičemž termín se neustále posouval kvůli „porodním bolestem“ Gymu. No a částečně to bylo i mým vytížením. To vše je minulost. Vrátíme se ke kořenům, k tvrdé práci, k nekompromisnímu přístupu, který produkoval a bude produkovat skvělé závodníky a závodnice. Rád bych, aby se nejenom diskutovalo, pózovalo, ale také společně cvičilo. Především pro mladší členy Clubu pak bude velmi motivační trénovat po boku svých zkušenějších kolegů, nebo dokonce přímo profíků Tomáše Kašpara, Vojty Koritenského, či Kristýny Seidlové. Zároveň tak můžeme najít i nějaké zásadní nedostatky při tréninku ať už v technice, nebo hlavně v intenzitě tréninku… Dohlídneme na to. A začneme brzy.

První sraz Extrifit Clubu se bude konat 18. 1. 2020 od 11 hod ve „starém“ Extrifit Gymu na Svitavská 1814/2, Hradec Králové

Vás ale bude zajímat, co se tam bude dít, že? Takže:

  • Vyhlásíme, a hlavně odměníme TOP 10 za rok 2019 na základě dosažených výsledků.
  • Top 3 dostane pravidelný měsíční budget na rok 2020 (Kristy Seidlová už se do toho nepočítá, takže šance vzrostla…)
  • Na řadu přijde nábor nových členů. Jak se dostat do Extrifit Clubu? Jednoduše. Musíš přijet a ukázat se v plavkách, nebo aspoň vhodném spodním prádle. My ti na místě řekneme, jestli se stáváš členem, nebo na sobě budeš muset ještě máknout.
  • Podíváme se na aktuální formy a stanovíme a stanovíme data začátků přípravy s ohledem na konkrétní soutěžní plány jednotlivce.
  • S tím souvisí první nácvik pózingu. Děvčata pod vedením Kristýny Seidlové.
  • Individuální konzultace. Pokud vás něco trápí, napište si to na papír, ať nezapomenete. Pokud budete chtít poradit se stravou, mějte sepsané zkonsumované nutriční hodnoty za poslední týden. Denní součty den po dni. Stáhněte si aplikaci Kalorické tabulky, ta vám v tom pomůže.
  • Společný trénink. Budu rád, když se tentokrát nerozejdeme po svých, ale dáme trénink. Můžeme tak leccos doladit. Za trénink se ovšem platí běžný vstup do fitka, stejně tak jako vaše konzumace na baru.

No a to je pro začátek asi tak vše. Věřím, že najdeme nové nadějné tváře a že jim pomůžeme dostat se na ty nejvyšší příčky. I přes trochu skeptický úvod pořád platí, že Extrifit Club patří mezi přední oddíly ČR. Na Extrifit srazu neuslyšíte žádná líbezná slůvka, žádné poklepávání po rameni jak si dobrý/á a už vůbec ne nějaké řiťolezectví. Uslyšíš pouze dobře míněné rady určené k tomu, abys byl co nejlepší a tím nás co nejlépe reprezentoval/a. Nezapomeň, všichni členové Extrifit Teamu jednou začínali, všichni byli amatéři a všichni do jednoho se pod Extrifitem stali profíky. Takže jestli chceš dělat s námi, přijeď, budeš vřele vítán/a.