Těšíme se na vás na EVL's Prague 2017!

Autor: Extrifit

Soutěž EVL’s Prague už v současnosti netřeba představovat žádnému fanouškovi kulturistiky a Fitness. Soutěž pořádaná poprvé v roce 2012 si získala za svou krátkou historii renomé jedné z nejvýznamnějších světových soutěží, kde o zajímavé finanční prémie soutěží ti nejlepší kulturisté a bikiny fitnessky planety.

S potěšením můžeme prohlásit, že společnost Extrifit je partnerem této významné události od jejího zrodu až po poslední ročník. Nechyběli jsme na žádném ročníku a tak, jak rostla kvalita a věhlas soutěže, rostla i produkce a portfolio produktů naší značky. Spojení Extrifitu a Evl’s zajišťovalo návštěvníkům vždy nevšední zážitky ze setkání naší a světové sportovní špičky, stejně tak jako seznámení s nejnovějšími trendy v oblasti sportovní výživy.  A tak to bude i nadále, neboť kde je špičková kulturistika a fitness, tam nechybí ani špičková kvalita produktů značky Extrifit. Proto jsme pro vás připravili skutečně dominantní expozici značky Extrifit. Naše produkty najdete hned na třech stanovištích značky Extrifit, přičemž ten největší o rozloze 100 m2 nepřehlédnete v hlavní hale Expa.

A na co se můžete těšit? Samozřejmě na nejlepší a nejúspěšnější sportovní Team v ČR.

  • Vojtěch Koritenský- účastník Mr. Olympia, IFBB Pro, Mistr Světa, vítěz Arnold Classic, Diamond Cup, protagonista On the Top, však ho všichni znáte... 
  • Sabina Pleváková- několikanásobná Mistryně Světa, Evropy, vítězka Arnold Classic a mnoha dalších soutěží bude mít na EVL’s Prague 2017 svou profesionální premiéru. A zároveň nebude chybět na našem stánku, aby se s vámi o tuto událost mohla podělit.
  • Tomáš Tabačiar- V Praze byl vždy v excelentní formě a letos to jistě nebude jinak. Konkurence však jiná bude. Tomáš bude hájit barvy Extrifitu v profesionální kategorii do 212 lbs a pokusí se vybojovat právo staru na Mr. Olympia 2018. Povede se? S vámi určitě ano.

  • Tomáš Kašpar- již ostřílený profesionál kategorie Open. Záruka obrovitých svalů a skvělé show. Předvede vám profesionální svaly z několikacentimetrové blízkosti.
  • Vlastimil Kužel- 2 dny čerstvě úřadující Mistr Světa v benchpressu, světový rekordman a celebrita ve světě Benchpressu. A vy byste si nechali ujít společnou fotku?
  • Petr Petráš- Mistr Světa a Evropy, muž patřící do TOP 5 nejlepších powerlifterů světa s vámi milerád prohodí pár slov a udělá společnou fotografii, aby jste si mohli zase připadat malincí…
  • Slavoj Bednář- profesionál federace NABBA, Mr. Universe se vám představí v parádní fazóně, ve které chce zaútočit na svůj další titul Mr. Universe.
  • Noro Zajac- Slovenský reprezentant, vícenásobný medailista Diamond Cup, vždy ve formě, vždy připravený k exhibiční show. Přijďte se přesvědčit, přijďte se zeptat, jak být celoročně ve formě.
  • Milan Obořil- finalista jarního Diamond Cupu, Mr. Kvadriceps, největší progres za uplynulý rok. I on se představí v našich exhibicích.
  • Eva Dlabajová- Juniorská reprezentantka ČR, finalistka MS bude startovat v amatérské části soutěže. Ale jistě si najde čas na to, aby vám podepsala svojí podpiskartu.
  • Členové Extrifit Clubu- Ano, i ti se objeví na našem stánku a představí své formy. A nebudou to žádná béčka. Michal Selmeczi, Martin Klusák, Iurka Ciubotaru, Michal Makovský, Kristýna Seidlová, Lucia Černíková, Anželika Kiričenková, ti všichni jistě stojí za setkání a všem do jednoho budeme držet palce na soutěži.
  • Extrifit Girls- A samozřejmě nemůžeme opomenout naše krásné, vždy usměvavé, vysportované a vstřícné Extrifit Girls, které vždy patřily k ozdobám Expo EVL’s. Takže i letos se můžete těšit na Gabču, Šárku, Lucii, Zuzku, Janu a Katrin.

A protože mnoho výše jmenovaných bude závodit, máme pro vás nachystaný program, abyste nepřišli zrovna o vašeho oblíbence, nebo nepropásli nějakou z cen, kterou máme pro vás přichystané…

PÁTEK:

11:00 – EXHIBICE- (Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

12:00- Soutěž pro diváky o hodnotné ceny. V 11:45 se můžete začít zapisovat na stánku

14:00- Přestávka v soutěžním programu, ale u nás to rozjede EXHIBICÍ Tomáš Kašpar! Samozřejmě i s Vojtou, Milanem, Slavojem a Norem. Na stánku bude mít v tu dobu autogramiádu i Sabina Pleváková.

15:30- Soutěž pro diváky o hodnotné ceny.

16:30- EXHIBICE (Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

18:00 Už začíná Meet & Greet s profesionály, ale pro podpis členů Extrifit Teamu si samozřejmě můžete přijít kdykoliv. Od 17:00 přibude na stánku posila a to doslova. Dorazí Petr Petráš, který pak bude k dispozici po celou sobotu.

SOBOTA:

12:00 – EXHIBICE-Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

13:00- Soutěž o hodnotné ceny

14:00 - EXHIBICE- (Kašpar, Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

15:00- Soutěž pro diváky o hodnotné ceny.

16:00- EXHIBICE- (Kašpar, Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

14-16- bude na stánku i Sabina Pleváková, která bude mít po semifinálové části.

Tohle všechno samozřejmě vychází z plánovaného programu EVL’s Prague, takže může dojít k lehkým odchylkám, ale my se budeme snažit, abyste si naše hvězdy užili co nejvíce. A nejenom je, srdečně vás zveme také na ochutnávky produktů, akční ceny, spoustu zábavy, společných fotek a hromady zážitků Budeme se na vás maximálně těšit!