Tomáš Tabačiar - Rozhovor před Romania Pro

Autor: Extrifit

Tomáš je momentálně v přípravě na svou první OPEN PRO soutěž tak jsme ho tedy trošku vyzpovídali. (překlad ze stránky Extrifitslovakia.sk)

Ahoj Tomáši, jak si fungoval během pandemických opatření, když byly, a tedy ještě jsou zavřené fitka?

Ahojte, tak jako každý, který cvičit chce, ten si možnost najde. Já jsem dokonce musel, protože se připravuji na soutěž, tak jsem improvizoval a pracoval jsem s tím, co jsem měl k dispozici ve vlastním domácím fitku.

V jaké fázi přípravy si momentálně? Kolik vážíš? Kolik% tuku momentálně máš? Jakou soutěžní váhu bys chtěl mít?

Momentálně jsem týden před soutěží Romania Muscle Fest PRO, která se bude konat od 13.11. do 16.11, takže přípravy vrcholí, neboť jsem v závěrečné fázi. Vážím 106 kg a mám cca 3 % tuku. Na soutěži bych chtěl mít kolem 105 kg.

Proč ses rozhodl změnit kategorii?

V kategorii do 212 lb jsem se už trápil. Těžko nadobyté svaly jsem musel na úkor váhy pálit, protože z tuku už nebylo kde, a to jen proto, abych se vešel do váhového limitu. Z roku na rok snižování váhy bylo stále obtížnější a mému tělu to také už neprospívalo. Nárůst svalové hmoty byl stále větší, až jsem si řekl dost a rozhodl jsem se zkusit open kategorii a využít maximálně svůj svalový potenciál, protože svaly mi mají tendenci stále růst a už mě nebaví být stále limitován kategoriemi.

Co podle tebe potřebuješ nejvíce zlepšit do budoucna?

Nejvíce potřebuji zlepšit prsa. Jejich objem trochu zaostává za ostatními částmi těla, ze kterých jsem mezitím udělal své přednosti.

Jakou soutěžní váhu bys chtěl mít do 3 let?

112 kg na plech.

4 roky už spolupracuje se společností, která na Slovensku prodává doplňky výživy Extrifit. Jak zhodnotíš tuto spolupráci?

Spolupráce s Extrifit Slovakia je na maximálně profesionální úrovni a jsem s jejich nabídkou doplňků výživy maximálně spokojen, proto jsem se v této spolupráci rozhodl pokračovat i nadále. Maximálně mi vychází vstříc a snaží se splnit všechny mé nároky a požadavky, co se týče suplementace a zabezpečení přípravy na soutěže.

Nepřemýšlel si o spolupráci s nějakou jinou značkou?

Ne, protože jak jsem výše zmínil, společnost Extrifit Slovakia je profesionálem ve svém odvětví a mně přesně proto spolupráce s nimi maximálně vyhovuje. Jsem spokojený a věřím, že oboustranně.

Top produkt v dietě?

Actinox je úplná Topka

Top produkt mimo soutěžní diety?

Všechny ostatní. Není produkt, který by měl Extrifit špatný.

Který produkt ti nechutná, nebo že ho nemusíš?

Nesnáším kreatin. Ale to proto, že jsem se ho v začátcích přejedl a kvůli němu proto nepiju ani pomerančový a jablečný džus :)

Tomáši, já ti děkuji za rozhovor a držíme palce, aby ses umístil na své první OPEN PRO soutěži co nejvýše.