Už příští neděli se na vás těšíme v Kutné Hoře

Autor: Pavel Vacek

Přátelé, Extrifiťáci, už je to skoro rok, co jsme se viděli na Extrifit training day v Brně. A bylo to fajn, nebo ne? Mezitím se nám udály nějaké ty změny v Teamu, máme nové členy, skvělé kulturisty Honzu Turka, Luboše Chládka, nebo půvabnou Moniku Špačkovou. Vzhledem k tomu, že nám ještě probíhá soutěžní sezóna, je velmi těžké najít vhodný termín pro další setkání, ale nebojte, opravdový, plnotučný Extrifit Training Day už se peče, a tenhle rok se ho ještě dočkáme.

Ale ještě předtím si dáme lehkou rozcvičku v podobě otevíračky zbrusu nového fitka v Kutné Hoře, kde samozřejmě čepují na baru vychlazený Extrifit protejňák a pořádný agrezzivní nakopávače. A my tuhle otevíračku rozhodně neošidíme, protože vyšleme poctivou Extrifiťáckou delegaci.

Takže nemůže chybět Kristýna Seidlová, královna českého wellness fitness, ikona Extrifitu Vojta Koritenský, stejně tak jako zakládající člen Extrifit Teamu, IFBB Pro Slavoj Bednář. V oranžových barvách se fandům poprvé představí nová tvář v Teamu, hvězda alternativních federací „Mr. Condition“ Luboš Chládek. Jak je při podobných akcích zvykem, nemůže chybět ani místní hostující hvězda přímo z Kutné Hory, úspěšná závodnice Pavlína Zálužanská, a aby řeč nestála, provede nás seminářem moje maličkost, toho času v přípravě na MS Masters.

Takže co se bude dít?

V neděli, 2.10. jsme ve 14 hodin na místě, konkrétně ve Fitness Centru, Štefánikova 55, abychom s vámi přátelsky pokecali, přivezli nějaké ty dárky, ochutnávky produktů. Taky si možná zasoutěžíme o zbrusu nové parádní kšiltovky a jiný merch, abyste si odvezli domů něco na památku. No a taky když už to fitko otevřeme, otestujeme, jestli se dá taky zničit. Teda jestli se zničíme my a vy při tréninku, nebo zohýbáme nějaký ty tyče… No, nechci se podceňovat, ale tu druhou možnost moc reálně nevidím.

Každopádně, vstup je zadara, my se na vás náramně těšíme, věřím, že se vzájemně nabijeme energií a motivací a odneseme si vedle namožených svalů taky nějaké ty doživotní zážitky. Takže si přijďte pro nějaký ty společný selfíčka a větu…, jó, s těma se znám, viď, jsme kecali spolu…, protože ta je, přátelé, k nezaplacení.

My se na vás rozhodně budeme těšit.