Vše o ActiNoxu

Autor: Norbert Zajac

 

Actinox® je naprosto ojedinělý produkt, který svou účinností zastiňuje vše, co bylo doposud ve sportovní výživě stvořeno. Hned na začátku je nutné říct, že tato látka není levná. Účinná patentovaná složka ActiNOS® je to nejdražší, co lze pro růst svalů na dnešním trhu koupit. Navíc je nutné tuto látku užívat dlouhodobě. Alespoň 4 – 6 týdnů.
 
Většina firem, vyrábějících doplňkovou výživu pro sportovce se neodvážila tuto látku použít, protože náklady na výrobu takového produktu jsou opravdu velmi vysoké a je velmi jasné, že produkt s obsahem nitropeptidů ActiNOS® nebude vykazovat obrovské prodeje. Drahé věci samozřejmě nejdou tolik na odbyt. Ale Extrifit prostě chtěl mít ve své nabídce to nejlepší, co existuje. Extrifit Team sdružuje elitní tým kulturistů se světovými výsledky a prostě takový produkt k Extrifitu patří! I když víme, že Actinox® nebude na špicích prodejnosti. Ale také víme, že ti, co výživě opravdu rozumí, si Actinox® koupí, protože nic jiného jim nezajistí podobné výsledky.
 
Ano, je to drahé. Ovšem účinky jsou průlomové. Nitropeptidy, obsažení v Actinoxu způsobují nejsilnější stimulaci produkce oxidu dusnatého (NO) a vyprovokují nejmohutnější průtok krve uvnitř svalů. Actinox - motivan obrzek
Jednak tento efekt způsobuje zvýraznění žil pod pokožkou a pumping a jednak tato záplava nové krve v sobě váže volné aminokyseliny, obsažené v Actinoxu v množství 35 gramů (!) na 100 g výrobku. Nosiče aminokyselin ActiNOS® je pak na 100 g Actinoxu obsaženo dokonce 50 gramů (!). Není na trhu výrobek s takovou koncentrací a účinností pro růst svalů a jejich napumpování.
 
Hlavním účinkem Actinoxu je to, že  pumpuje výživné látky pro růst svalů do nitra svalových buněk v jediný moment. Důsledkem tohoto mechanismu je svalový růst. Jednoduše řečeno, pokud užíváte Actinox®, tak veškeré bílkoviny, sacharidy, aminokyseliny, kreatiny, stimulanty (hříšníci steroidy) krouží v krevním řečišti mnohem intenzivněji a svalové buňky mají daleko lepší prostředí pro růst.
 
Výživné látky jsou Actinoxem doslova dotlačeny do svalů. To je hlavní efekt Actinoxu. 
 
Kdy a jak se Actinox® používá:

  • Pro ty, kdo nemusí koukat na peníze, je Actinox® vhodný denně a po dlouhou dobu, klidně několik měsíců v kuse. Ráno, před tréninkem i večer. Takový masivní způsob užívání zajišťuje výsledky v podobě trvalého růstu libové svalové hmoty. Samozřejmě v případě dostatečného příjmu bílkovin, sacharidů a řádného tréninku. Bez toho to nejde. Actinox® není zázrak!  Ale růst nových libových svalů velmi urychlí!
  • Běžný uživatel, který chce urychlit růst svalové hmoty, ať užívá Actinox® nejlépe pouze ve dnech volna, kdy svaly odpočívají a rostou. V těchto dnech užívejte Actinox® půl odměrky ráno a půl odměrky odpoledne. Pamatujte na známou pravdu: svaly nerostou při zátěži v posilovně, ale při odpočinku a řádné výživě s dostatkem proteinů. Actinox® svou schopností tlačit stavební látky do svalových buněk růst velmi výrazně podpoří 
  • Pokud máte omezený rozpočet, pak dávkujte ½ odměrky denně a pouze ve volných dnech bez tréninku. Přidejte syrovátkový protein WPC 80 a BCAA a i v tomto „úsporném“ režimu budete s Actinoxem napřed před ostatními. Růst svalstva bude nitropeptidy urychlen. Při takovém dávkování vám vystačí balení na 7 týdnů.
  • 50% látky ActiNOS® v produktu Actinox® (50 gramů na 100 g výrobku) 
  • 35 % volných aminokyselin v produktu: 
  • 15 tisíc miligramů BCAA ve 100 g výrobku! 
  • 15 tisíc miligramů Glutaminu ve 100 g výrobku! 
  • 4 gramy BCAA v jediné dávce (jen v půlce odměrky!) 
  • 4 gramy Glutaminu v jediné dávce (jen v půlce odměrky) 
  • Pumpovací účinek látky ActiNOS® je posílen obsahem 5% argininu AKG 
  • Nejúčinnější urychlovač růstu svalové hmoty  od roku 2013


DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Actinox® NEOBSAHUJE žádné stimulanty!!! Není zde žádný „nakopávací“ efekt. V žádném případě si nesmíte plést stimulaci NO (prokrvení) s pocitem euforie a nabuzením! Tyto nabuzovací vlastnosti nemají látky, které produkují produkci oxidu dusnatého (NO), ale toto způsobují přidané stimulanty jako je kofein nebo taurin nebo extrakt ze zeleného čaje!
 
Velmi často se setkáváme s naprosto mylným názorem tohoto typu: „Nejsem nakopnutej, tak to NÓčko nefunguje!“ Toto je zcela špatně pocopeno! Nakopnutí dělají stimulanty. NE oxid dusnatý! Oxid dusnatý je právě ta důležitá látka, která pumpuje a rozšiřujě krevní řečiště, oxid dusnatý je tím, co určuje účinnost NO produktu! Toto je nutné si zapamatovat. Oxid dusnatý pumpuje! Oxid dusnatý nenakopává!