Vyhlášení soutěže o svačinky do konce roku

Autor: Pavel Vacek

Tak jo, máme tu vyhlášení soutěže a já nebudu skrývat, že nejsem trochu zklamaný. Zdá se, že doby tvůrčích a inspirativních soutěží, kdy nám chodily desítky příspěvků se skvělými fotkami, už je nenávratně pryč. Dnes frčí soutěže typu, dej like, pak dej ještě dva, označ sebe, mámu, bráchu, nasdílej nás, dej odběr a pak čekej, jestli tě vyberem. Přesto přišlo několik příspěvků a za ty jsem velmi rád a děkuji všem, co je poslali. Takže to nebudeme protahovat a jdeme na vyhodnocení soutěže.

První místo po lítém boji získala Radka Ivančová s 215 hlasy a získává tak tři velká balení produktů ze záložky Fitness potraviny dle vlastního výběru.

Druhá skončila v těsném závěsu se 184 hlasy Petra Macounová a té zašleme 1x10 ks Break + 1x10 ks Pancakes 50% + 1x10 ks Protein Puding

No a třetici výherců uzavírá se 163 hlasy Mára Pěknic a k němu poputuje 1x 10 ks Protein Puding + 1x 10 ks Rice & Oat Mash + 1x 10 ks Pancakes 20%

Všem vítězům gratuluji, požádám je, aby nám poslali adresu a telefon do zpráv na Fcb Extrifitu, stejně jako posílali fotku a ostatním děkuji za účast.